Katalizátor tisztítás házilag

Katalizátor tisztítás házilag

Katalizátor tisztítás házilag

A mai világban egyre elterjedtebb az, hogy mindenre (értsd. mindenre!) keresünk házi praktikákat. Lassacskán eljutunk odáig is, hogy nemcsak VIR szemüveget lehet majd otthon összebarkácsolni a youtube videók alapján, hanem meg is műtik magukat az ember. Bizarr! Brrr! És egy kicsit épp emiatt bizzar az is, amikor a „katalizátor tisztítása házilag” címszó alapján meg akarjuk műteni az autót… de ne menjünk ilyen messzire.

katalizátor tisztítás házilag

Óvjuk meg!

Minden esetben (az élet bármely területén) elmondható, hogy a megelőzés a legfontosabb, mert ha már baj van, akkor baj van. Éppen ezért elsősorban arra kellene jobban figyelnünk, hogy hogyan óvjuk meg a káros anyag kibocsátást csökkentő alkatrészt ahelyett, hogy egyből a katalizátor tisztítás házilag foglalkoztasson minket.

Alap esetben elmondható, hogy nem érdemes otthon babrálnunk ezzel az alkatrésszel, ha már meghibásodott (más különben pedig ember eszébe sem jutna ez, kivéve, ha épp a benne lévő nemesfémet akarja kinyerni és napi nyolc órás munka helyett ebből megélni). Hiba esetén mindig forduljunk szakemberhez. Előtte azonban tehetünk azért, hogy minél később duguljon el az alkatrész pl. tisztító folyadék alkalmazásával. A katalizátor tisztítása házilag tehát főképp úgy rögzüljön belénk, hogy az a megelőzésről és a megóvásról szól.

Katalizátor tisztítás professzionális eljárással

Ha már meg van a baj, akkor se keseredjünk el. Teljesen normális, ha egy alkalatrész meghibásodik, hiszen nem örök életre tervezték. A katalizátorok (főleg az új típusú autókba) nagyon drágák, de azért van megoldás arra, hogy ne kelljen azonnal cserélni.

Szervizünk a katalizátorok és a dpf szűrők tisztítására és javítására specializálódott szakszerviz, és minden katalizátor problémára tudjuk a megoldást!

Ne essen kétségbe, nem kell mélyen a zsebébe nyúlnia egy új katalizátorért! 30-40 ezer forintból megoldjuk a problémát, a katalizátor-hiba pedig a múlté lesz!

Ha az Ön autójának katalizátora meghibásodott, hívjon minket vagy írjon nekünk: KAPCSOLAT